Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Öppna förskolan

En öppen förskola är en samlingsplats för föräldrar med barn i ålder 0-6 år. Hit kan du som förälder med barn komma för att leka, skapa, sjunga, lyssna på sagor och träffa andra föräldrar. 


Den öppna förskolan är öppen på tisdagar 13:00-15.30 och då börjar sångstunden klockan 14.00, direkt efter sångstunden finns det fika i caféet för självkostnadspriser. 


På onsdagar är det öppet 09.00-11:30 så börjar sångstunden 10.00, direkt efter sångstunden finns det fika i caféet för självkostnadspriser. Specialpedagog Ulrica Wigge finns tillgänglig i verksamheten hon kan tillexempel svara på frågor kring barns utveckling och om de olika förskolorna i kommunen.


För att se övriga öppettider på Familjecentralen klicka här

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2015-02-25