Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Hänt under senaste året

Bilder från vår innemiljö på Smedby förskola.

Smedby1.JPG

Smedby2.JPG

Smedby3.JPG

Smedby4.JPG19 februari 2015

Den 19 februari hade vi Barnens vinter-VM. Föräldrar bjöds in för att delta tillsammans med barnen. Vi sjöng vår VM-låt som är skriven för detta ändamål. Barnen fick börja med att värma upp för att sedan åka skidor och pulka, gå eller springa. Rörelse var ledordet denna dag. Det bjöds på smörgåsar och varm dryck. Därefter hade vi en medaljutdelning. Vi hade ett ”fyrverkeri” som avslutning denna dag.


120219_VM-dag_flaggor.jpg

Barnen har tillverkat flaggor med olika nationaliteter.


150219_VM-dag_Start-mal.jpg
Barnen fick måla start- och målmarkeringar på tyg


150219_VM-dag_medaljbordet.jpg
Gemensam medaljutdelning för alla förskolans barn.25 februari 2015

Just nu så byggs det för fullt för att vi ska få en ny fin förskola och ny matsal. Här kan du se hur långt vi kommit.En händelse på förskolan som ledde till ett helt äventyr…

En dag på förskolan gick brandlarmet igång p.g.a. att ånga från vår diskmaskin startade den. Detta ledde till mycket diskussioner på hela förskolan. Vi har t.ex. haft en brandövning och pratat mycket kring hur man ska göra och vart vi ska samlas m.m. Barnens intressen och funderingar kring brand och brandlarm ledde till att vi tittade närmare på hur en brandbil såg ut och vad den har för utrustning m.m. Det hela utmynnade i ett äventyr där de äldsta barnen fick åka med buss till Långshyttans brandstation. Där fick de se och åka med i en brandbil, samt se brandmännens klädsel och olika utrustningar. 


Smedby_forskola_brandlarm.jpg
Barnen fick se en brandman klä på sig rökdykarutrustning.

Saknar Du någon information?

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-01-25