Kontakt

Kontakta Hedemor kommun

Tfn: 0225-340 00
Tfn-tider: 8:00-12:00, 13:00-17:00
E-post: Kommun@hedemora.se
Öppet: 9:00-16:00

Besök: Receptionen
           Hökargatan 6
           Hedemora

Dela sidan på sociala medier

Aktiviteter - Granen

Aktiviteterna är anpassade efter de äldres förutsättningar och det är alltid frivillig medverkan i de aktiviteter som anordnas. Torsdagen är den givna aktivitetsdagen men respektive avdelning ordnar aktiviteter även på andra veckodagar. Man spelar bingo, deltar i högläsning och det är sång och lekar, tipspromenader, korvgrillning och då och ordnas dam- och herrlunch för de boende. Vid tillfälle har vi även Caféträff och fikar med gott hembakat kaffebröd.

Bland årets högtider firar vi påsken, advent och julafton med findukning och något extra. Vid midsommarafton ordnas med majstång och det som hör till. Vi gör utflykter till exempelvis Älgparken här i Långshyttan och andra ställen.

Studieförbundet Bilda bidrar med bland annat böcker och filmer på Granen.

Granen har ett större grönområde med utemöbler och hammock som är omgärdat med staket så även de boende med utredd demenssjukdom kan känna sig trygga att promenera.


Övrig service

Vi har frisör och fotvårdare som regelbundet kommer till Granen och ger behandlingar. På födelsedagar eller vid andra tillfällen när den egna lägenheten inte räcker till så finns exempelvis den gemensamma Samlingssalen, som annars används för underhållning och aktiviteter.

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2014-04-22