Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Personalen på Granen

När man flyttar in får man ett välkomstsamtal där enhetschefen och kontaktpersonen från omvårdnadspersonalen välkomnar och berättar om Granen. Det är ett bra tillfälle att ställa alla de frågor man kan ha.

Alla som bor på Granen har en kontaktperson. Det finns tillgång till personal dygnet runt i omvårdnadspersonal och sjuksköterska. Arbetsterapeut och sjukgymnast finns tillgängliga ca 2 ggr/v samt efter överenskommelse på vardagar. Läkare kommer på läkarkonsultation till boendet varje vecka och nås övrig tid på telefon av sjuksköterskan.

Granen har ett nära samarbete med kommunens Demenssköterska. Läs mer om Demenssköterskan och kommunens arbete med demenssjukdomar, genom att klicka här.


Ansvaret för vården och omsorgen är uppdelat så här;

  • Omvårdnadspersonalen har ett ansvar för den vård och omsorg som de ger.
  • Sjuksköterskan ansvarar för den medicinska vården upp till sjuksköterskenivå.
  • Enhetschefen bär det övergripande ansvaret för hela verksamheten.

 

Teamträffar sker varannan vecka. I en teamträff deltar sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, vård- och omsorgspersonal och enhetschefen. Teamträffen är till för att samordna personalen så att deras arbetssätt bygger på en helhetssyn på den enskilda äldres behov, för att vården och omsorgen ska vara genomtänkt och på så vis bli tryggare.

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2014-04-22