Kontakt

Dagverksamhet för dementa

 Enhetschef
Gunilla Eriksson
Tfn: 0225-342 03
E-post: gunilla.eriksson@hedemora.se


Dela sidan på sociala medier

Dagverksamhet för dementa

 

Hedbygläntan

En dagverksamhet för personer med demenssjukdom.

En möjlighet för den som har en demenssjukdom, bor hemma och vill umgås och träffa andra på dagarna.

Verksamheten är belägen på Hedbygatan 2B och har öppet alla dagar i veckan. För att få komma till dagverksamheten krävs en diagnostiserad demens och ett biståndsbeslut. Ansökan om dagverksamhet görs hos en biståndshanläggare.

På dagverksamheten ges möjlighet till social samvaro och aktiviteter utifrån intressen och behov. Syftet med dagverksamheten är att skapa en meningsfull syselsättning, bevara minnesfunktioner, öka möjligheten för att kunna bo kvar hemma samt att avlasta och ge stöd till anhöriga.

På Hedbygläntan erbjuds olika aktiviteter bl.a. musikunderhållning, utflykter och promenader, sällskapsspel, högläsning och sittgymnastik mm.

Under dagen serveras förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe.

 

 

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-08-01