Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Direktupphandling

Vill du som företagare öka möjligheten att göra affärer med Hedemora kommun? Nu kan du registrera företaget inför kommande direktupphandlingar i vårt Leverantörsregister.

Hedemora kommun har avtal tecknade för de större inköpen (se gällande avtal i Avtalsdatabasen). Men det finns många mindre inköp som kommunen upphandlar enligt reglerna för Direktupphandling. Kommunen kan använda sig av direktupphandling om upphandlingens värde understiger direktupphandlingsgränsen (LOU) 586 907 kr per avtalsperiod eller räkenskapsår.

Leverantörsregister

Företag har möjlighet att registrera sig i kommunens leverantörsregister för direktupphandlingar. Registret finns tillgängligt på kommunens intranät och ska vara till hjälp för upphandlande tjänstemän att konkurrensutsätta de mindre inköpen.

Registeringen gör att du som företagare har större möjlighet att få en förfrågan när en direktupphandling sker inom din bransch. 

I samband med registrering sker en bedömning om det område ditt företag verkar inom skulle vara uppfyllt genom något av de avtal som kommunen redan har tecknade. Du kommer få en återkoppling om registrering är möjlig eller inte.

Anmäl ditt intresse för framtida direktupphandling här

Vilka produkter eller vilket tjänsteområde vill du registrera?* 

 

Företagsnamn*

 


Organisationsnummer*

 

Postadress*

 

Postnummer och postort*

 

Kontaktperson*

 

Telefon*

 

E-post

 

 


 


Sida uppdaterad 2018-05-24