Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Författarafton på stadsbiblioteket

anna_laestadius_larsson_2.jpg

Torsdag 19 oktober kl 19.00. Anna Laestadius Larsson.

Som inledning på den här serien får Hedemoraborna torsdag 19/10 stifta bekantskap med författarinnan Anna Laestadius Larsson, född 1966 i Linköping men numera bosatt i Stockholm.

Hon har en bakgrund som journalist och har arbetat på Aftonbladet, Expressen, redaktör på TV, redaktionschef på Amelia och M-magasin och som kolumnist i Svenska Dagbladet.

Numera räknar hon sig som både författare och som frilansjournalist.

Laestadius Larsson utkom i våras med romanen ”Hilma” som handlar om konstnären Hilma af Klint. Hon gjorde debut med ”Barnbruden”, där hon lyfter fram kvinnors liv i ett historiskt perspektiv Den följdes av ”Pottungen” och ”Räfhonan”. Denna historiska romantrilogi utspelar sig under slutet av 1700- och början av 1800-talet och har rönt stor uppskattning både i bokhandeln och på biblioteken.

Författarinnan brinner för kvinnohistoria och kvinnors villkor i Sverige och världen idag.

Förköp rekommenderas eftersom det är begränsat antal platser. Biljetterna är släppta och kan endast köpas på biblioteket. Biljetterna kostar 50 kr.

Författaraftnarna är ett samarrangemang mellan ABF, Hedemora stadsbibliotek och Kulturenheten. 

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-10-16