Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Utmärkelse - Hedemorablomman

Cecilia_Kyllinge_red.jpg

Månadens blomma överlämnades till Cecilia Kyllinge vid kommunfullmäktiges sammanträde den 17 oktober 2017

Stort grattis önskar Hedemora kommun.

Månadens blomma går till Cecilia Kyllinge med följande motivering

”Cecilia är en positiv och drivande person med många strängar på sin lyra. Cecilia är en skådespelerska som medverkat i allt från teater till TV-såpa, från skräckfilm till barnprogram. Hon är kreativ och sjunger, skriver låtar och böcker. Hon är en inspirerande medmänniska som gör gott och sprider glädje. Bland annat så är Cecilia engagerad i ett barnhem för föräldralösa barn i Uganda. Cecilia är en sann eldsjäl och en fantastisk Hedemoraambassadör!”


Information om Hedemorablomman

För att uppmärksamma personer i Hedemora som gjort något extra för kommunen kommer ”Hedemorablomman” att delas ut på kommunfullmäktiges sammanträden.

 

Nominering

Den som ska uppmärksammas ska nyligen ha gjort en god insats för samhället och/eller varit en god ambassadör för kommunen, gärna inom områdena folkhälsa, jämställdhet, integration eller miljö. Barn, ungdomar och vuxna kan nomineras.

Nominering får inte ske av en person som är anställd av Hedemora kommun och som inom sitt arbetsområde utför en god insats för samhället och/eller är en god ambassadör för kommunen.

 

För att nominera skickar du:

Namn, telefonnummer på den du vill nominera, samt några rader om varför du tycker att just den personen förtjänar utmärkelsen.

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer.

Skicka din nominering till Hedemora kommun, Box 201, 776 28 Hedemora, kommun@hedemora.se, eller lämna i brevlådan som finns i kommunens reception.

Saknar Du någon information?

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-10-18