Årets kommunanställd i Hedemora om 2021

anna_web.jpg

Anna Malmestrand på Hedemora Näringslivsbolag fick utmärkelsen ”Årets kommunanställd 2020” som delas ut av Företagarna i Hedemora. 2020 var ett annorlunda år för alla och Hedemora Näringslivsbolag gjorde mycket för att hjälpa företagen och företagarna i Hedemora. Hur ser Anna på det nya året?

Vad händer i er verksamhet 2021?

Det känns som att det kommer fortsätta vara annorlunda, åtminstone i början av 2021. Vi måste fortsatta tänka att våra aktiviteter ska vara digitala, vilket många uppskattar och som vi tänker kommer bli ett komplement även när pandemin är över. Men vi vill ha såklart ha fler fysiska träffar och nätvärkande så fort det är möjligt.

Hedemora har planer för ett nytt koncept som vi ska testa under våren 2021, Företagsveckan. Där ska vi samla aktiviteter under en vecka med intressanta föreläsningar och liknande. Det blir under våren. Som det ser ut nu så planeras det för att hållas digitalt men eventuellt med några fysiska träffar.

Under 2020 var det en stor ökning med personer med personer som kom på nyföretagarrådgivningen. Det var en ökning med 43%. Vi hoppas att det är många av dem som kommer att starta sina företag. Och som ett stöd för att underlätta företagandet har vi vår rådgivning och vi planerar att genomföra vår vanliga Företagsskola som vi kör minst en gång per år.

Till sist så hoppas vi kunna genomföra fler branschträffar. Det är till exempel uppföljning på träffar vi haft med handeln men också för företag inom livsmedelskedjan.

Motivering till utmärkelsen ”Årets kommunanställd”

Så här skrev Företagarna i sin motivering till utmärkelsen årets kommunanställd 2020:

”Utmärkelsen går till en verklig tillgång för Hedemora. Inte minst under den kris som pågår. Pristagaren är alltid pålitlig, prestigelös och positiv. Hon tar eget ansvar, har koll på läget och är lätt att samarbeta med. Vi är glada att Anna Malmestrand är en resurs för näringslivet i Hedemora och tilldelar henne med varm hand utmärkelsen.”

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-01-22

Startsida