Besökare – kom tillbaka en annan dag

36155976-coronavirus-virus-outbreak_2.jpg

Med anledning av den utökade riskbedömningen och att det första fallen av smitta nu har upptäckts i Dalarna ber vi alla att visa särskild hänsyn för våra äldre och andra personer som tillhör riskgrupper.

Äldre och redan försvagade människor har visat sig extra sårbara för detta virus. Av omtanke ber vi dig att avstå från besök till särskilt utsatta riskgrupper och att aldrig göra ett besök om du har luftvägssymtom. Då skyddar vi dessa grupper från att drabbas av smitta. Att undvika besök skyddar de mest sårbara.

Restriktionen grundar sig på Folkhälsomyndighetens bedömning över läget i Sverige just nu. Risknivån har höjts till den högsta – mycket hög risk för samhällsspridning i Sverige.

Vår rekommendation om att avvakta med besök gäller Särskilda boenden samt LSS-boenden. 

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-03-12

Startsida