Kontakt

Kontakta Hedemora kommun


E-post: miljoochbyggkontoret@hedemora.se

Till kommunens växel: 0225-340 00

Mark- och exploateringschef
Niklas Arfs
Telefon: 0225-347 63
E-post: niklas.arfs@hedemora.se

 

Tfn: 0225-340 00
Tfn-tider: 8:00-12:00, 13:00-17:00
E-post: Kommun@hedemora.se
Öppet: 9:00-16:00

Besök: Receptionen
           Hökargatan 6
           Hedemora

Dela sidan på sociala medier

Hedemora

Hedemora är kommunens centralort och Dalarnas äldsta stad. I de centrala delarna finns det bland annat en sim- och sporthall med gym, idrottsarena, ett gymnasium (Martin Koch-gymnasiet) och ett flertal butiker däribland bokhandel och klädaffärer för både barn och vuxna samt ett flertal mysiga cafeér. Det finns även flera grundskolor. Förskolor finns i princip i varje villaområde.

Järnvägsstation ligger centralt beläget för den som vill pendla till andra orter. Orten är inte större än att man inom några minuter kan promenera ut till skog och mark. I direkt anslutning till staden finns två elljusspår var av ett tillhandahåller konstsnö vintertid.

OBS!! Bilden är klickbar (öppnas som PDF)

Hedemora_beskuren.jpg

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-06-27