EL:IN har flyttat till Hökargallerian

EL:IN skåpet för insamling av mindre elektronikavfall

Den insamling av smått elavfall som tidigare fanns i kommunhusets entré på Hökargatan 6 har flyttat. Den finns nu vid ingången till Hökargallerian.  

Det ska vara enkelt att lämna in det elektriska avfallet till återvinning. I EL:IN-skåpet går det att lämna det mindre avfallet. Det är ett uppsamlingsskåp för lampor, batterier och annat smått elavfall.

Vilket elavfall får lämnas?

Exempelvis mobiltelefoner, laddare, hörlurar, sladdar, elektriska leksaker, eltandborstar, stavmixrar, rakapparater och usb-minnen. Det går också att lämna lågenergilampor, glödlampor och mindre batterier i skåpet.

Hur stort avfall går att lämna?

Det går bra att lämna saker som får plats i hålet på EL:IN-skåpet. Större avfall som hushållsmaskiner, bilbatterier och lysrör ska till Återvinningscentralen. Om det inte får plats i hålet ska det inte in i skåpet.

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-09-24

Startsida