Företagarhjälpen Hedemora

företagarhjälpen.jpeg

De lokala företagarna som skapar jobb, lokal service och utbud i Hedemora, är en av hörnstenarna i vår lokala utveckling.  Just nu behöver de allt stöd de kan få för att vi tillsammans ska ta oss igenom den ekonomiska kris som uppkommit i skuggan av Covid-19.

Företagarhjälpen är ett initiativ av Hedemora Handlingskraft och Företagarna Hedemora som genom finansiering av Södra Dalarnas Sparbank och Hedemora kommun kommer att samarbeta med Hedemora Näringsliv AB. Företagarhjälpen kommer arbeta uppsökande och ska stärka det arbete som redan görs på Hedemora Näringsliv AB och bland annat underlätta för lokala företag att ta del av olika stödpaket. Mer information finns på https://www.hedemoranaringsliv.se/sv/foretagarhjalpen


Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-07-30

Startsida