Öppna förskolan

Öppna förskolan har nu sommarstängt och öppnar igen vecka 34 i våra lokaler på Vinstravägen 2.


Vad är öppna förskolan?

Öppna förskolan är en samlingsplats för föräldrar med barn i ålder 0-6 år. Hit kan du som förälder med barn komma för att leka, skapa, sjunga, lyssna på sagor och träffa andra föräldrar. 

miljöbild öppna förskolan

Öppna förskolan är öppen på tisdagar 13:00-15.30 och då börjar sångstunden klockan 14.00, direkt efter sångstunden finns det fika i caféet för självkostnadspriser. 

På måndagar och onsdagar är det öppet 09.00-11:30 så börjar sångstunden 10.00, direkt efter sångstunden finns det fika i caféet för självkostnadspriser. Specialpedagog finns tillgänglig i verksamheten och kan till exempel svara på frågor kring barns utveckling och om de olika förskolorna i kommunen.

Övriga öppettider på Familjecentralen. 

Facebooksida: Familjecentralen i Hedemora.

barn som målar


Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2022-07-04

0225-341 81