Kontakt

Familjecentralen

Verksamhetsledare

Sara-Lena Brodin Östergård

0225-341 81

sara-lena.brodin-ostergard@hedemora.se


Till kommunens växel: 0225-340 00

Dela sidan på sociala medier

Öppna förskolan

En öppen förskola är en samlingsplats för föräldrar med barn i ålder 0-6 år. Hit kan du som förälder med barn komma för att leka, skapa, sjunga, lyssna på sagor och träffa andra föräldrar. 

Familjecentralen_Hedemora_anvand_inte_utan_tillstand_fran_UK_53.JPG

Den öppna förskolan är öppen på tisdagar 13:00-15.30 och då börjar sångstunden klockan 14.00, direkt efter sångstunden finns det fika i caféet för självkostnadspriser. 

På måndagar och onsdagar är det öppet 09.00-11:30 så börjar sångstunden 10.00, direkt efter sångstunden finns det fika i caféet för självkostnadspriser. Specialpedagog finns tillgänglig i verksamheten hon kan till exempel svara på frågor kring barns utveckling och om de olika förskolorna i kommunen.

För att se övriga öppettider på Familjecentralen klicka här

Familjecentralen_Hedemora_anvand_inte_utan_tillstand_fran_UK_54.JPG

Se fliken: Kontakt

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-08-05