Öppna förskolan

En öppen förskola är en samlingsplats för föräldrar med barn i ålder 0-6 år. Hit kan du som förälder med barn komma för att leka, skapa, sjunga, lyssna på sagor och träffa andra föräldrar. 

miljöbild öppna förskolan

Den öppna förskolan är öppen på tisdagar 13:00-15.30 och då börjar sångstunden klockan 14.00, direkt efter sångstunden finns det fika i caféet för självkostnadspriser. 

På måndagar och onsdagar är det öppet 09.00-11:30 så börjar sångstunden 10.00, direkt efter sångstunden finns det fika i caféet för självkostnadspriser. Specialpedagog finns tillgänglig i verksamheten och kan till exempel svara på frågor kring barns utveckling och om de olika förskolorna i kommunen.

Övriga öppettider på Familjecentralen. 

barn som målar


Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-10-13

0225-341 81