Babycafé

Familjecentralen_Hedemora_anvand_inte_utan_tillstand_fran_UK_52.JPG

Babycaféet vänder sig till föräldrar med barn i åldern 0-18 månader. Här är tempot lite lugnare eftersom det inte är med några större barn. Här finns möjligheten att träffa andra nyblivna föräldrar och att få stöd i sitt föräldraskap.

Vi har ett nära samarbete med BVC som finns med vid babycafét ett tillfälle per vecka, om du som förälder har några frågor eller funderingar.

Ibland bjuder vi in gäster till babycaféet. De pratar om något aktuellt ämne och du som förälder får möjlighet att ställa frågor. Är det något speciellt du vill att vi ska ta upp eller någon person du vill att vi ska bjuda in så tipsa gärna verksamhetsledaren.

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-10-13

Verksamhetsledare

Sara-Lena Brodin Östergård

0225-341 81

sara-lena.brodin-ostergard@hedemora.se


Till kommunens växel: 0225-340 00