Fritidsgården flyttar ut

Ung person åker skridskor

I Hedemora har vi normalt sätt fritidsgård i Sankt Paulusgården måndags- och fredagskvällar för barn- och ungdomar från cirka 11-12 år och uppåt. Vi håller då till både på nedervåningen och övervåningen. 

Men för att anpassa verksamheten efter gällande rekommendationer om att minska trängsel (1 person per 10 kvadratmeter) kommer vi från och med fredag den 4 februari ha aktiviteter utomhus istället.

Måndagar och fredagar klockan 18.00-20.00 ordnar två personal, Jan och Julia, olika aktiviteter utifrån vad som är möjligt. Nu på fredag blir det aktiviteter på isbanan utanför Vasahallen. Där och då pratar vi om vad ungdomarna vill göra följande vecka. 

Renovering i fritidsgårdens lokaler

Förhoppningsvis kan vi snart ha verksamhet igen inne i Sankt Paulusgården. På grund av mögelskador på nedervåningen pågår ett sanerings- och renoveringsarbete under tiden, som vi hoppas ska vara klart under våren när verksamheten kan flytta in igen. Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2022-02-02

Startsida