Från brand till ny skola

Den 14 mars 2014 vakande vi alla upp till ett kaos. Vår skola stod i brand och allt kändes väldigt konstigt. 

Vi fick samlas i aulan på Martin Koch och få information om vad som hänt och hur situationen skulle lösas. Både personal, elever och föräldrar var i chock.

Senare på eftermiddagen fick personalen titta på nya lokaler. Lärcentrum stod tomt! Vilken tur vi hade, vi fick alla plats på ett och samma ställe. Nu började arbetet att iordningställa så eleverna kunde komma tillbaka till skolan. Hela Hedemora ställde upp! Det kom leksaker, ritpapper, skolböcker, blommor, akvarie m.m. m.m. Personalen bubbade och bar och till slut blev det en F-6 skola av Lärcentrum.

Den 19 mars slogs dörrarna upp för eleverna. Även om inte lokalerna har varit optimala och vi längtar till vår nya skola så har vi fått vara tillsammans!


Här kommer det att rulla ett bildspel under uppbyggnaden av Fyrklöverskolan.

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2015-04-24