Hedemora kommun vill stödja näringslivet

pusselbit.jpg

Hedemora kommun värnar om de lokala företagen och diskussioner förs mellan kommunledningen och Hedemora Näringsliv AB om hur man på bästa sätt kan hjälpa näringslivet i denna ansträngda tid.

Diskussioner sker även regionalt med övriga Dalakommuner för att komma fram till ett gemensamt upplägg och möten sker kontinuerligt. Vi återkommer så snart vi kan med besked.

Redan nu kan vi gå ut med att kommunen vill stödja de lokala handlarna genom att tidigarelägga den julklapp som de anställda på Hedemora kommun vanligtvis får till jul. Det handlar om ett presentkort som kan utnyttjas i våra fina butiker. Presentkortet kommer ha en kortare giltighetstid än vanligt och på så sätt bidra till att det används inom den närmsta tiden.

Våra företag blir hårt ekonomiskt drabbade av rådande situation och vi behöver alla hjälpas åt att fortsätta stötta näringslivet i vår kommun. 

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-03-20

Startsida