Hedemoraappen

Kvinna sitter i en stol och använder Hedemora kommuns app.
Hedemora kommun har tagit fram en app i syfte att underlätta för dig som bor, verkar eller vistas i Hedemora. Appen gör det möjligt att ha en väg till värdefull information som lediga jobb, busstider, skolmat, aktuella nyheter och återvinning. Du får tillgång till samhällsservice från Hedemora kommun men också från andra organisationer och myndigheter. Du kan själv anpassa innehållet efter dina behov genom att välja dina favoriter och lägga dessa på startsidan.

Syftet med appen är att den ska vara till nytta för dig som användare och vi vill därför gärna ha tips och synpunkter kring appen. Vi vill påminna om att denna är en "paraplyapp" som samlar och länkar vidare till olika former av verksamhetsprogram. Detta innebär att även om appen fungerar så kan det vara en störning i en underliggande e-tjänst. Vi vill gärna ha återkoppling, särskilt om något inte fungerar. 

Appen kan komma att användas vid en kris eller annan samhällsnyttig information. Detta är ett sätt att snabbt nå ut med information till berörda. 

Vi hoppas att du väljer att ladda ned Hedemora-appen och att du har nytta av den.

Utveckling av appen sker kontinuerligt och vi tar som sagt gärna emot dina synpunkter!
Du kan välja att använda funktionen ”Synpunkter & förslag” i appen eller maila information@hedemora.se så kontaktar vi dig!   


Länkar för att ladda ner appen:
Om du har en Google/Android-telefon: Google play
Om du har en iPhone: Appstore


Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-09-08
Skriv ut