Tillsyn via kamera

Fjärrtillsyn är en möjlighet för dig som behöver tillsyn nattetid men som inte vill ha besök eller som störs av att omsorgspersonalen kommer när du sover.

Fjärrtillsyn finns för att kunna erbjuda dig ett komplement till personligt tillsynsbesök. Du kan ha enbart fjärrtillsyn eller en kombination av personligt besök och fjärrtillsyn.

Tillsynen utförs med en kamera som fungerar både natt och dag. Det är bara behörig personal som kan komma åt kameran och fjärrtillsynen sker endast vid i förväg bestämda tillfällen. Personalen ansluter till kameran hemma hos dig från en dator och kan se en rörlig bild av vanligtvis sängen. Ingen inspelning sker.

Skulle personalen vid tillsynen upptäcka något som avviker från det vanliga kan de exempelvis ansluta till kameran en gång till eller kontakta nattpatrullen som då kan göra ett personligt besök. Detta enligt den överenskommelse som gjorts mellan dig och kommunen.

För mer information eller ansökan om fjärrtillsyn, kontakta biståndshandläggare. Kontaktuppgifter finner du i kontaktfliken ovan.

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-02-10
Skriv ut

Biståndshandläggare SoL

Karina Ingels                    
Tfn: 0225-340 15                 
E-post: karina.ingels@hedemora.se

Elin Torrång
Tfn: 0225-340 18
E-post: elin.torrang@hedemora.se

Evelina Sandbäck
Tfn: 0225- 341 46
E-post: evelina.sandback@hedemora.se

Evy Fjällstedt
Tfn: 0225-347 79
E-post: evy.fjallstedt@hedemora.se

Rickard Andersson          
Tfn:0225-340 20                   
E-post: rickard.andersson@hedemora.se