Hur ska pengarna räcka till i framtiden?

hedemorarondell1_beskuren.jpg

På höstens första kommunfullmäktige ska kommunrevisionens granskning av den långsiktiga ekonomiska planering tas upp. De har sett att det finns utmaningar som påverkar förutsättningarna för en hållbar ekonomi. Kommunen har inga långsiktiga lån och ingen upplåning är planerad, det är väldigt positivt. Men vad händer om befolkningen fortsätter att minska?

Andra frågor som kommer behandlas är

✅ Riktlinje och handlingsplan mot våld i nära relationer
✅ Motion om slumpvisa drogtester av personal i kommunens verksamheter

Läs mer om de frågorna och vilka andra ärenden som hanteras på fullmäktige i kallelsen.

Kommunfullmäktige går att följa på distans på ett flertal sätt – i Hedemora närradio på 93,9 Mhz. Det är också möjligt att följa mötet via webb-radio, www.radiohedemora.com samt via webb-TV, Hedemora Kommun. Webb-sändningarna kan följas direkt och i efterhand.

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-09-27

Startsida