Bloggen

Januari 2020

Vintern är här men i Stjärnsund och kring Husbyringen lyser den med sin frånvaro. Plusgrader och grönt på gräsmattor ger mer än bild av tidig vår.

Under december serverade Fredrik Jörbrand julbord på Husbyringens besökcentrum. Det blev en formidabel succé. Nöjda och glada besökare lät sig väl smaka och julsånger framfördes av Fredrik Swahn, vilket blev mycket uppskattat. Många ser redan fram mot nästa års julbord. Vi hoppas att det ska bli en tradition. 

Under våren förbereds en liten trädgårdsutställning på Klosters bruksmuseum, som är beräknad att blir klar till sommaren. Övrig tid arbetas det med underhåll på våra fastigheter. Det har också redan bokats grupper på våra muséer och även på vårt nya besöksmål, Engelska parken i Kloster. Trots den aningen mörka inledningen på vintern i Stjärnsund, ser vi med tillförsikt fram på våren.

Pia Hilborn

Verksamhetschef Stiftelsen Husbyringen 

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-05-06
Skriv ut

Husbyringen Besökscentrum
Telefon: 0225-801 31
E-post: info@husbyringen.se