Bloggen

mars 2022

Nu börjar dagarna bli lite varmare och vi lämnar vintern bakom oss. En vinter som faktiskt har upplevts av många som en riktigt vinter med mycket snö. Det har gått att åka både skridskor och skidor. Skridskobanan har varit plogad från Stjärnsund via Silfhytteå och Edsken till Hofors. För Husbyringens del ser vi fram emot att påbörja förberedelserna inför sommaren med att utbilda nya guider till bl a Polhemsmuséet. Carina Höglund fortsätter med caféet på Besökscentrum och följ gärna henne på facebook där hon annonserar när hon har öppet. Sök på Stjärnsunds bistro och café så hittar ni hennes sida där.

I sommar fortsätter vi åtgärderna på Klosterruinen i Kloster. Vi har redan gjort två etapper på den. Ett fantastiskt arbete som verkligen lyfter fram ruinen och därmed också berättelsen om Cisterciensernas tid i Kloster. 

Varmt välkomna ut till Husbyringen i sommar!

Pia Hilborn

Verksamhetschef Stiftelsen Husbyringen 

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2022-03-17

Husbyringen Besökscentrum
Telefon: 0225-801 31
E-post: info@husbyringen.se