Bloggen

Augusti 2021

Nu var det länge sedan jag skrev ett inlägg här på sidan. Pandemin har varit orsaken till detta men nu ser vi förhoppningsvis fram emot att allt fler blir vaccinerade.

Sommaren har varit varm men ändå har besökare hittat ut på våra miljöer. Polhemsmuseet har varit öppet - det var ju stängt under förra året p ga pandemin. Parken i Kloster och Klosters bruksmuseum har haft många besökare även i år, trots de varma veckorna i juli. Carina Höglund är vår entreprenör på caféet. Stjärnsunds Bistro& Cafe heter det och där serveras luncher och fika nu under helgerna i aug-sept. Vi ser nu fram emot Skördefesten den 4-5 sept. Det blir en härlig och trevlig avslutning på sommaren.

På vår hemsidas första sida, ligger nu även en länk som på kartan visar hur cykelleden går. Den är ännu inte skyltad men det kommer troligen ske under höst 2021 alternativt våren 2022. Leden är klassad som en lättcyklad led som passar bra för familjecykling.

Kansliet har öppet tisdagar och torsdagar 13- 16 fram till 31 okt.Kontakta oss gärna på mejl info@husbyrnigen.se.

Pia Hilborn

Verksamhetschef Stiftelsen Husbyringen 

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-08-17

Husbyringen Besökscentrum
Telefon: 0225-801 31
E-post: info@husbyringen.se