Daglig verksamhet

Daglig verksamhet är en typ av sysselsättning. Verksamheten ska erbjuda den enskilde stimulans, utveckling och gemenskap. Verksamheten ska utformas med hänsyn till den enskildes förmågor, behov och funktionsnedsättning.

Vem får del av insatsen?

Den som omfattas av Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och är i yrkesverksam ålder, saknar förvärvsarbete och inte utbildar sig, kan har rätt till daglig verksamhet. För att få ta del av den dagliga verksamheten så ansöker du om det via kommunens biståndshandläggare.

Ansökan om stöd och hjälp

Vilka verksamheter finns i Hedemora?

Kommunens dagliga verksamheter:

Läs gärna mer om de olika verksamheterna. Vill du ha mer information kontakta gärna enhetschef eller biståndshandläggare, se kontaktuppgifter i kontaktfliken. 

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2022-01-19

Enhetschef Daglig verksamhet
Elin Arljung
Tfn: 0225-34402
E-post: elin.arljung@hedemora.se

Biståndshandläggre LSS
Elisabeth Netzel
Tfn: 0225-341 95
E-post: elisabeth.netzel@hedemora.se