Invigningsfest för Vasateatern 17 mars. Mingel från 18.00!

Vasateatern med vy över åskådarplats mot scen

OBS, ny starttid 18.00. Välkommen på mingel och konsert! 

Vasateatern står redo för sång, musik och teater efter flera månaders välbehövlig renovering av den gamla aulan. Hedemora kommun har nu det stora nöjet att bjuda in dig till en minnesvärd invigning, med fri entré såklart. 

- Om lite mer än en vecka öppnar Vasateatern i Hedemora upp portarna för sin första konsert, Illumination, i samverkan med Dalasinfoniettan. Veckan efter inviger vi vår nya stads- och kulturscen tillsammans, säger Harry Lehto, kulturchef på Hedemora kommun. 

Aulan som delas av Martin Koch-gymnasiet och Vasaskolan har fått fler funktioner, utökad tillgänglighet och inte minst en uppfräschad look! 

- Jag är så glad för den här satsningen som gjorts för kulturen i Hedemora. Intresset för att få hyra in sig och inta scenen är stort från många håll för musiker och andra kulturutövare, och programmet för våren är både brett och hett, säger Harry Lehto. 

Vasateatern är bland annat hemma-arena för Hedemora kommuns kulturskola, som vi naturligtvis kommer få njuta av under invigningen tillsammans med Hedemora musikkår. 

- Sedan blir det solosång av kulturskolans elever, körsång med Annakören och flera tal, säger Harry Lehto. Gästerna kommer att bjudas på alkoholfri dryck och tilltugg i foajén.

Biljetter med fritt inträde

Hedemora kommun önskar dig varmt välkommen att delta i invigningen!

Tid: Torsdag 17 mars, klockan 19.00-20.00.
OBS! Mingel med bubbel och snittar från klockan 18.00.
Plats: Vasateatern Hedemora, ingång Martin Koch-gymnasiets huvudentré.

Biljetter finns att hämta ut från torsdag den 3 mars på följande ställen:


Observera att ingen mat eller dryck är tillåten inne i Vasateatern.


Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2022-03-15

Startsida