Politiska protokoll, kallelser och motioner

Här kan du läsa mer om de politiska besluten som fattats i Hedemora. Till höger i menyn finns kallelser och protokoll att ta del av.
Protokoll från politiska möten publiceras när de är justerade.

I Hedemora har varje förtroendevald en hedemora.se-adress. E-postadressen grundar sig på folkbokföringens uppgifter och den förtroendevalda får oftast sin mailadress uppbyggt på förnamn.efternamn@hedemora.se. I kommunens förtroendemannaregister finns kontaktuppgifter till kommunens förtroendevalda.

Alla förtroendevalda har tillgång till en hedemora.se-adress och inloggningsidan till mailen finns här portal.office.com


Har du glömt ditt lösenord eller vill byta lösenord till hedemora.se-adressen, så gör du det med hjälp av ditt BankID här, lösenordsåterställning.

Som ledamot i kommunfullmäktige har man möjlighet att lämna motioner. Vilka motioner som inkommit under åren finns att ta del av här:

Lista över inkomna motioner - i excel-format

Lista över inkomna motioner - i pdf-format

Till dig som önskar ta del av en motion i dess helhet, kontakta kommunstyrelsens kansli via e-post kommunstyrelsen@hedemora.se eller via telefon 0225-340 00.

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2022-07-04