Långshyttan

Långshyttan är en tätort i Hedemora kommun som ligger ca 20 km från Hedemora stad, och har runt 1700 invånare. Långshyttan är en gammal bruksort. I Långshyttan finns företaget Setra Trävaror. 

I Långshyttan finns vårdcentral, sjuk- och servicehem och apotek m.m. I Långshyttan hittar du förskolan Ekorren och Jonsboskolan som har årskurserna F-6.

Det finns även tillgång till restauranger och fritidsanläggningar så som Sporthallar, idrottsanläggningar och bouleplan. Långshyttan har egna idrottsföreningar inom bland annat hockey, fotboll och skytte.

Vill du läsa mer om Långshyttan se här och i menyn till höger.

Ekorrens förskola

Jonsboskolan F-6

Vård och omsorgsboende Granen

Bostad Långshyttan

  

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-08-27
Skriv ut

Tfn: 0225-340 00
Tfn-tider: 8:00-12:00, 13:00-17:00
E-post: Kommun@hedemora.se
Öppet: 9:00-16:00

Besök: Receptionen
           Hökargatan 6
           Hedemora