Kommundirektören avslutar sin anställning

Ett collage med Göran Hoffan och Tommy Hansen infogade på en bild av rådhuset i Hedemora.

Kommundirektör Tommy Hansen har valt att säga upp sin anställning i Hedemora kommun.

- Det är en samlad bedömning. Jag tycker att det i några få, men för mig viktiga avseenden saknas nödvändiga förutsättningar för att jag ska kunna styra verksamheten på det sätt jag vill och utöva det ledarskap som jag tycker behövs, säger Tommy Hansen.

Under onsdagen den 4 maj informerade Tommy Hansen kommunalråd och oppositionsråd om sitt beslut. 

Parterna är överens om att kommundirektörens anställning i och med detta upphör den 5 maj.

- Tommy Hansen har gjort ett bra arbete här. Han har styrt kommunen i en riktning som vi alla är överens om är den rätta. Nu kommer vi att fortsätta den resan, säger kommunstyrelsens ordförande Göran Hoffman.

En rekryteringsprocess inleds nu för att hitta Tommy Hansens efterträdare. John Steen, nuvarande bildningschef, kommer under tiden vara tillförordnad kommundirektör.

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2022-05-05

Startsida