Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Skaparläger


Malning_med_hjarta.jpg  

Tovade_alster.jpg     Band_skapat_av_ringar.jpg  Här ovan kan du se bilder från Skaparlägret 17-19 juni 2019

Plats: IOGT-NTO-gården (f.d. Gussarvsskolan) i Hedemora. 
På lägret fick deltagarna prova på dans och att skapa med färg, ull, läder och andra material.

Du behöver inte ha gjort något av detta tidigare.

Skaparlägret sommar 2020 ställs in till följd av corona-pandemin och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Skaparlägret var planerat till 15-17 juni.

Vi vill inte ta någon risk vare sig för barn, ledare eller ordinarie personal att utsättas för smitta. Vi har bedömt att det inte går att genomföra lägret med socialt avstånd eftersom skapande verksamhet i grupp handlar om gemenskap och närhet mellan alla inblandade, såväl ledare som deltagare. Därför skulle det inte göra någon skillnad om verksamheten skulle förläggas utomhus.

Pga pandemin har studieförbunden en tydlig förhållning i att så mycket som möjligt av verksamheten ska ske digitalt och det är otänkbart i detta fall. NBV har stränga riktlinjer om att inte ens utomhusverksamhet ska genomföras.

Vi beklagar att vi behöver ställa in eftersom Skaparlägret har betytt mycket för många barn och ungdomar som återkommit år efter år. Vi ser fram emot att anordna ett innehållsrikt och kreativt Skaparläger nästa sommar. Om situationen ser annorlunda ut till hösten hoppas vi kunna genomföra något liknande under höstlovet.

Arrangörer för Skaparläger 2020 har varit SV (Studieförbundet Vuxenskolan), NBV (Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet), studieförbundet Sensus, ABF (Arbetarrörelsens bildningsförbund) samt Kulturenheten vid Hedemora kommun.


.

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-04-07