Medborgardialog - omvärldslägets påverkan för Hedemora

medborgardialog.jpg

Torsdag 17 mars träffar vi gärna dig som har frågor om kommunens arbete med kris och säkerhet, eller bara vill komma och prata med anledning av det oroliga omvärldsläget. Möt oss i kommunhusets entré mellan klockan 15.00-17.00. 

Vi är många som känner stor sorg och oro över det som händer i Ukraina och över påverkan som det ger i omvärlden, och i Hedemora. Många visar också ett stort engagemang och vill hjälpa till. 

Har du frågor om kommunens roll att hantera en eventuell flyktingvåg, eller känner du oro över kris- och säkerhetsläget, då är du är varmt välkommen att vädra dina tankar.  

Vänliga hälsningar,

Tommy Hansen, kommundirektör  

Mer information: Invasionen av Ukraina (hedemora.se)

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2022-03-17

Startsida