Metodbok för jämställdhet och integrationsarbete

Nu finns metodmaterialet Jämställt hela tiden och En väg in – metoder och övningar för jämställdhet och integrationsarbete tillgängligt.

Metodmaterialet innehåller en rad övningar, metoder och verktyg för att konkret kunna förbättra och vidareutveckla jämställdhets- och integrationsarbetet på din arbetsplats.

Metodmaterial_-1.jpg
Klicka på bilden för att öppna
materialet som en PDF

Myndigheten Forum för levande historia har även producerat ett fördjupningsmaterial på deras hemsida under rubriken ”Prata rasism på jobbet” som är användbart.

Följ länken för att komma direkt till fördjupningsmaterialet: www.levandehistoria.se/fakta-fordjupning/prata-rasism/prata-rasism-pa-jobbet

 

Projektet ”En väg in” drevs av Hedemora kommun med hjälp av EU-medel från Asyl, migration och integrationsfonden (AMIF).

amifeu-01.png

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-09-10