Näringsliv & Arbete

2 personer som samtalar

Hedemora är en företagstät kommun med både små och stora företag inom många olika branscher. Ett flertal av företagen är även verksamma internationellt.

Hedemora kommun är den största arbetsgivaren och har ca 1 300 anställda. Verksamheten är bred och innefattar områden som utbildning, omsorg, socialt stöd, kultur, fritid, trafik, byggande, miljö och planering. För mer information om lediga tjänster, rekryteringsbehov och personalpolitik läs under länken ”Arbeta hos oss”

Arbetsmarknadsenheten (AME) arbetar med människor mellan 16–64 år. Uppdraget är att förbereda och rusta människor att ta plats på arbetsmarknaden och att börja studera. Läs mer under länken ”Arbetsmarknadsenheten”

Näringsliv, Hedemora kommun driver näringslivs- och landsbygdsutveckling och arbetar bland annat med:

• Nyföretagarrådgivning
• Rådgivning till befintliga företag
• Stöd vid etablering
• Företagslotsmöten

Läs mer på kommunens webbplats för näringslivsfrågor  www.hedemoranaringsliv.se för mer information.

Hedemora välkomnar!

Älven, skogen, det böljande odlingslandskapet. Solen, vattnet, den lilla staden och möjligheten till att vara både nära och tillsammans – eller i lugn och ro på egen täppa. Vi är många som älskar Hedemora – och allra mest gör vi det nog för de människor som finns här. Familjen, vännerna, grannarna och de bekanta.

Hedemora har plats för fler. Fler besökare! Fler invånare! Fler som hjärtar Hedemora.

Sprid gärna filmen vidare. Den tillhör dig och mig och är fri för alla att använda och visa. Säkert känner du någon som du tycker också borde flytta hit. 

Filmen finns även i en kortare version 
Se filmen: Hedemora välkomnar (1 minut)

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-10-27

Hedemora Näringsliv AB

Sofie Jutner, tf VD

sofie.jutner@hedemoranaringsliv.se