Fira nationaldagen med oss

barnkör.JPG

Det är annorlunda i år. Vi kan inte fira nationaldagen på traditionsenligt sätt tillsammans och på de vanliga platserna. Men det är ändå viktigt att fira. Kommunen har valt att göra det digitalt och vill gärna att du firar tillsammans med oss.

Inget är väl vackrare än Hedemora i försommartid? Vi är stolta över vår vackra byggd och alla de människor som här tillsammans gör Hedemora till den fina plats det är.Genom filmen nedan hyllar vi allt bra som finns i Hedemora och i Sverige idag.

Gör det du också och ta sedan gärna en tur för att uppleva de vackra platser som finns här.

Medverkande i filmen

I filmen medverkar barn, ungdomar och lärare från Hedemoras kulturskola. Dessutom Stefan Norberg, kommunalråd, Annika Strand, kommundirektör och Therese Oljans, Södra Dalarnas sparbank.
Stort tack till alla medverkande!

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-06-06
Skriv ut