Nu flyttar vi tillbaka

Kommunhuset - stor (398369).jpg

Efter många månaders ombyggnation är det nu äntligen dags för kommunen att åter samla större delen av sin administrativa personal på Hökargatan 6, i kommunhuset, Tjädern.

Kommunhuset har fått ny ventilation, bättre anpassade lokaler och det är med glädje de första flyttlassen nu körs. 

Först ut vid flytten är bland annat kundtjänst samt it-enheten för att säkerställa en bra och fungerande återflytt. Därefter kommer miljö och samhällsbyggnad-, omsorg-, bildning- och kommunstyrelseförvaltningen att flytta in i Tjädern.

Under några veckor kommer ett intensivt arbete att pågå för att flytta, och därefter etablera verksamheten.

- Vi ser fram emot att välkomna hedemoraborna till våra nya lokaler, säger Kristina Backlund, kommunikationschef.

Den 14 februari är kundtjänst öppet på kraftgatan mellan 8 och 9 på morgonen. Därefter är kundtjänst stängt på grund av flytten. Dagen efter, den 15 februari har kundtjänst istället öppet som vanligt men då på Tjädern. Det går självklart bra att ringa vår växel, samt kontakta oss via e-post, som vanligt under hela 14 februari.

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2022-02-11

Startsida