Arbetsmarknadsenheten (AME)

Vi rustar framtidens medarbetare och hjälper till med rekryteringen 

Vi arbetar med människor mellan 16–64 år. Vårt uppdrag är att förbereda och rusta människor att ta plats på arbetsmarknaden och att börja studera. Vi erbjuder individuell coach, meningsfulla arbetsuppgifter, arbetsträning och praktik, kortare utbildningar, stöd till studier. Alla ska känna att man har en tillhörighet och ett sammanhang att vara i. Vi jobbar i nära samarbete med dig och tillsammans med flera olika aktörer för att stötta dig på bästa sätt. Vi samarbetar med: Arbetsförmedlingen, Socialtjänsten, Försäkringskassan, Region Dalarna och även många arbetsgivare och utbildningsanordnare.

Några exempel på aktiviteter hos oss:

  • Rekryteringsträffar
  • Studiebesök
  • Föreläsningar
  • Feriearbeten
  • Handkraften: Samlingsplats där vi är kreativa tillsammans (sömnad mm) och här får du även möjlighet att träna språk. Svenska men även andra språk
  • Studiestöd
  • Svenskundervisning
  • Friskvård

Vi utvecklar hela tiden vår verksamhet för att du ska få så bra service som möjligt. Kom gärna med förslag och idéer hur vi kan möta just dina behov för att du ska etablera dig på arbetsmarknaden.

Samarbetspartners för Arbetsmarknadsenheten:
Kraften
Socialtjänsten
Arbetsförmedlingen
Gymnasiet
Högskolan Dalarna
Dalavux
Region Dalarna

Arbetsmarknadsenheten i Hedemora ligger på Kraftgatan 8.Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-10-20