Marjo Savelius nominerad till årets ledare

Marjo Savelius står framför Vintergatan, en av kommunens arbetsplatser.

Marjo Savelius, chef för omsorgsförvaltningen, är nominerad till årets ledare av Framtidsverket. I höst väntar Framtidsgalan där de åtta nominerade tävlar om vem som så småningom får utmärkelsen.

Framtidsgalan arrangeras årligen av företaget Framtidsverket, en byrå som arbetar med kompetensförsörjning inom offentlig sektor. Ett hundratal chefer anmäldes och åtta av dem är efter flera urval nu i final.

Framtidsgalan lyfter personer inom offentlig sektor som på olika sätt gör skillnad för andra. Bland de tidigare vinnarna på Framtidsgalan finns allt från lärare, akutsjuksköterskor till forskare och räddningstjänst.

I beskrivningen om årets ledare säger Framtidsverket själva att man söker efter är en person som med sitt engagemang motiverar sina medarbetare att arbeta mot samma mål. Årets Ledare är handlingskraftig, modig, målmedveten och en förebild i sin organisation. Årets ledare har bidragit till att lösa problem och möta utmaningar på ett innovativt och inspirerande sätt samt varit uthållig och stabil i sitt ledarskap. 

- Jag är stolt över att Marjo Savelius är en av kandidaterna i utmärkelsen, det är ett bevis på det fina arbete hon gör inom omsorgsförvaltningen, säger Annika Strand, kommundirektör. Nu håller vi tummarna för henne i den vidare processen.

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-09-13