Badplatser

Hedemora har många friluftsbad runt om i kommunen. 12 av dem underhålls av kommunen. För att läsa mer om de olika kommunala badplatserna och vart de är belägna så tryck på respektive badplats i spalten till höger. Där får Du även en kort information om varje badplats.

På de kommunala badplatserna (Hönsan, Munkbosjön, Matsbosjön, Turbobadet, Vikmanshyttesjön, Kuppdammen, Pålsbenning, Rällingen, Gustafsnäsviken, Svedbosjön, Västerby och Björknäbbabadet) får man inte medföra hund. Övriga anlagda badplatser har inte kommunen några synpunkter på, där varierar bestämmelserna. Vid naturbad går det bra att bada med hund.

Information om badvattenprov som tagits i kommunen kan man få genom att gå in på webbsidan www.havochvatten.se/ badvatten. Där finns uppgifter om vattentemperatur,
vattenkvalitet och algblomning. Under normala förhållanden tas det ett prov i månaden.

Pålsbenningsbadet i Hedemora

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-06-15

Tfn: 0225-340 00
Tfn-tider: 8:00-12:00, 13:00-17:00
E-post: Kommun@hedemora.se
Öppet: 9:00-16:00

Besök: Receptionen
           Hökargatan 6
           Hedemora