Medaljörer

Vet ni någon/några som vi bör uppvakta med ett hederspris, kontakta oss. Se riktlinjer nedan.


Uppvaktning av medaljörer

Riktlinjer

Hedemora kommun, kommunfullmäktige, uppvaktar en gång per år lag och enskilda, seniorer eller juniorer/ungdomar från och med det år de fyller 15 år, med ett hederspris för goda idrottsliga prestationer, varmed avses vinnare av officiellt SM eller då den aktive placerat sig på medaljplats i NM, EM, VM, OS eller motsvarande.

Uppvaktning kan även ske vid kulturella framgångar på motsvarande nivå.

Gåvan delas ut till aktiva som är mantalsskrivna i Hedemora kommun och/eller representerar förening med säte i Hedemora kommun och/eller är fostrade i Hedemora kommun. Uppvaktningen är en minnesgåva och utdelas som regel en gång till samma person.

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2014-07-03
Skriv ut

Samordnare
Stig Olsson
stig.olsson@hedemora.se
0225-344 26