Utdrag belastningsregistret

Viktig information!

BEGÄRAN OM UTDRAG från belastningsregistret för föreningar mm som arbetar med barn.

Utdraget är avsett för dig som ombetts lämna in ett utdrag ur belastningsregistret enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. RPS 442.14 (13-12-19)

För att  ladda ner blankett, klicka här
 

Riksdagen har fattat beslut om en ny lag om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, som även gäller för ledare i ideella barnverksamheter.Den nya lagen gäller from 2013-12-18 och kompletterar de regler som finns sedan tidigare.

Lagen är en anpassning till EU-regler om bekämpande av sexuella övergrepp mot barn, sexuell exploatering av barn och barnpornografi.


Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-03-04
Skriv ut