Naturkartan –bra tips för lediga dagar

Hedemora kommun samarbetar med Naturkartan.se, en guide till naturen och är en allt mer populär webbplats och app för naturupplevelser i hela Sverige. Webbplatsen fylls nu på med allt fler tips om besöksvärda platser i kommunen. Perfekt för hedemorabor och besökare.

Badplatser, vandringsleder, lättillgängliga promenader och utsiktsplatser finns redan på plats. Med tiden kommer informationen bli allt rikligare men redan nu finns här bra tips.

Den redan så populära Stadssjön beskrivs till exempel tydligt via naturkartan och genom kartfunktionen blir det lätt för alla att hitta dit. Andra naturreservat finns också här, precis som många av kommunens kulturhistoriska platser.

Ladda gärna ned appen – sök på naturkartan där appar finns och besök något nytt redan idag!

Länk till Hedemora på Naturkartan

Saknar du något? Tipsa oss via kommun@hedemora.se

naturkartan.jpg
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-03-10