Ska det finnas en simbassäng i Hedemora?

23103424-girl-exercising-during-underwater-swimming-lesson (1).jpg

Simbassängen i Vasahallen är i dåligt skick och behöver åtgärdas. Delar av den befintliga konstruktionen har snart nått sin livslängd. Vad går att göra? Bygga ny, renovera eller leasa? Eller ska det ens finnas en simbassäng i Hedemora? Den frågan kommer att diskuteras vid kommunfullmäktige 25 maj.

Andra frågor som kommer att tas upp är

Överföring av investeringsmedel till 2021 gällande miljö- och samhällsbyggnadsnämnden. Nämnden vill att överföra medel till projekten, Kallbadhuset renovering, Elljusspår Brunnsjöberget,  Hamre, köp av byggnader.

Information från södra Dalarnas Samordningsförbund (Finsam)

Information från polisen om brott i nära realtioner

Läs mer om den frågan och vilka andra ärenden som hanteras på fullmäktige i kallelsen www.hedemora.se/UserFiles/Om_Hedemora_kommun/Kallelser_2021/Kommunfullmaktige/KF_2021-05-25_kungorelse.pdf

Kommunfullmäktige går att följa på distans på ett flertal sätt – i Hedemora närradio på 93,9 Mhz. Det är också möjligt att följa mötet via webb-radio, www.radiohedemora.com samt via webb-TV, Hedemora Kommun. Webb-sändningarna kan följas direkt och i efterhand.

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-05-25

Startsida