Dalarnas Företagshälsa. Två företag blir till ett

Pressmeddelande_Dalarnas_Foretagshalsa.jpg

Företagshälsan Falun Borlänge AB och HeLahälsan Dalarna AB har i dagarna blivit ett företag under namnet Dalarnas Företagshälsa. De bildar därmed länets kompetensmässigt bredaste och största företagshälsa.

-Det känns väldigt roligt att få förena dessa två fina företag, som under lång tid levererat företags-hälsovård till liten som stor kund över hela Dalarna, säger Tom Silverklo, VD för Dalarnas Företagshälsa.

När ett företag i Dalarna tänker på arbetsmiljöfrågor och företagshälsa kommer vi att vara den givna partnern. Eftersom arbetslivet förändras, kanske snabbare nu än någonsin, ser vi att många söker en leverantör som faktiskt förstår framtidens arbetsförhållanden. Den uppgiften står vi väl rustade inför.

Tillsammans omsätter det nya företaget ca 63 miljoner och får med ett 60-tal
medarbetare fördelade på 7 orter i länet.

Samtidigt som bolagen blir ett, kliver hälsoentreprenören Patrik Schultz in som största ägare.
Det känns som ett naturligt steg för mig att gå vidare från träningsbranschen till att jobba med företagshälsa. Under mina år med MåBättre har jag strävat efter att försöka hjälpa både privat-personer och företagare att få ett hälsosammare liv. Nu får jag redskap som kan lyfta detta till en helt ny nivå. Det känns jättebra, säger Patrik.

Frågor ställs till Vd Tom Silverklo på 023—77 73 25 eller tom.silverklo@dalafh.se

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-10-19
Skriv ut