Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Fira nationaldagen med oss – digitalt!

Inspelning av nationaldagsfirandet

I år kommer nationaldagsfirandet i Hedemora att vara annorlunda än vanligt. Eftersom stora folksamlingar inte är möjligt just nu arrangerar kommunen istället ett nationaldagsfirande på nätet.

Firandet kommer att ske i samtliga av kommunens kanaler – på vår webbplats och på facebook och youtube.

I coronavirusets framfart är ingenting som vanligt. Och när vi inte kunnat umgås som vanligt har många spenderat mer tid i naturen. Det inspirerade kommunen till att vilja visa, och hylla, några av de vackra platser som finns i Hedemora.

– På det här sättet hoppas vi att fler ska kunna delta i vårt firande, och dessutom påminna våra hedemorabor om hur fantastiskt vackert det är här på den plats vi bor på, säger Stefan Norberg, kommunalråd och en av talarna.

Under firandet kommer våra nya medborgare att välkomnas, och vi kommer att få lyssna på musik från flera av Kulturskolans ensembler.

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-06-04