Hedemora Energi samarbetar INTE med Stockholms Elbolag

31658368-windmills-in-halland (1).jpg

Kunder till Hedemora Energi har blivit kontaktade av Stockholms Elbolag. De har i dessa samtal utgett sig för att vara Hedemora Energi. Kunder har upplyst oss om att ”Hedemora Energi” har ringt och sänkt elpriset ordentligt, för att hjälpa företag i Corona-krisen. Under samtalet skickas ett avtal för påskrift genom en enkel knapptryckning, men det står Stockholms Elbolag på kontraktet. De påstår också att de samarbetar med Hedemora energi. Det är inte sant. Skriv inte på!                                      

Hedemora Energi säljer elhandelsavtal med lokalt producerad el – kontakta gärna Hedemora Energi för information innan avtalsteckning 0225-349 20.

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-06-03
Skriv ut