Ny chef för omsorgsförvaltningen snart på plats

Marjo_Savelius.jpg

Marjo Savelius blir ny chef för omsorgsförvaltningen i Hedemora kommun.

        -   Det känns jättebra, och jag ser fram emot att lära känna förvaltningen, dess medarbetare                      och frågor. 

Marjo Savelius börjar den 18 november men har redan tankar om sitt arbete i kommunen.

       -    Jag vill börja med att lära känna förvaltningen, dess medarbetare, chefer och politiker. Jag vill              stämma av vilka förväntningar som finns och vilka utvecklingsfrågor vi har.

Rekryteringen av ny förvaltningschef är en mycket viktig pusselbit i arbetet med att fortsätta stötta medarbetarna inom socialförvaltningen, samt utveckla arbetssätt och rutiner. Hedemora kommun är mycket glada över att kunna välkomna Marjo Savelius till omsorgsförvaltningen inom några veckor.

Savelius har arbetat med och för människor på flera olika sätt genom hela sitt yrkesliv. De senaste 15 åren har hon arbetat som chef och ledare inom olika kommuner med koppling till omsorgsfrågor. Just nu arbetar hon som konsult inom socialtjänstområden, med inriktning på barn- och familjefrågor.

Dalarna har hon besökt som turist, men i övrigt har hon inga kopplingar till varken landskapet eller staden.

       -    Hedemora är en stad med gamla anor, och samtidigt uppfattar jag det som en plats med                      framtidstro och positiv anda. Det gillar jag. Jag bor i Västerås idag, och trivs i skog och natur, i              sommarstugan samt när jag är ute och reser. Kan jag kombinera en resa med någon form av                sport är det som allra bäst, berättar Marjo Savelius. Nyligen reste jag till Milano och kikade på              formel 1. En fantastiskt rolig resa. 

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-10-29
Skriv ut