"Ornäsbjörken" ger plats till pumphus

IMG_0615.JPG

Den så kallade ”Ornäsbjörken” som står i hörnet Myrgatan/Gussarvsgatan kommer att tas ned. Anledning är att Hedemora Energi ska uppföra ett pumphus över den pumpstation som björken är placerad alldeles invid. Detta är en åtgärd som måste utföras enligt arbetsmiljölagen. Pumphuset har utformats i samråd med kommunens stadsarkitekt, allt för att det ska smälta in i miljön så väl som möjligt.

En expert på just Ornäsbjörkar har artbestämt den aktuella björken till Fransbjörk, det är alltså inte en Ornäsbjörk. En ny, äkta Ornäsbjörk, kommer att planteras på en lämplig plats i närområdet.

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-12-21
Skriv ut