Kallbadhuset Hönsan

kallbadhuset.jpg

Vi har tyvärr denna sommar mottagit samtal från många oroliga personer som varit vid Kallbadhuset Hönsan. Framförallt kvällstid är det skadegörelse, nedskräpning, individer som har hängt upp ”snaror” i tornet, som slängt i bord och andra delar under hopptornet, ungdomar/barn som utmanar varandra att hoppa från alla delar utom de avsedda vid tornet. Många uttrycker en oro för att det kan hända olyckor.

Vi har även signaler om att individer klättrar in i gamla badhusdelen (byggnaden) och har mer eller mindre lämpliga aktiviteter för sig.

Hedemora kommun kan tyvärr inte ha bevakning dygnet om för att se efter de individer som väljer att använda badplatsen på fel sätt. Ska Hönsan kunna vara fortsatt öppet så måste vi alla hjälpas åt med att ordningen upprätthålls vid badet och att ingen kommer till skada på grund av några få individers omdömeslösa beteende. 

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-07-30
Skriv ut