Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Renovering av kommunhuset

Kommunhuset entré

I höst påbörjas en renovering av kommunhuset, också kallat Tjädernhuset. Det innebär att all verksamhet nu i etapper flyttas till andra lokaler i Hedemora. För dig som vill besöka kommunen är det viktigt att ringa eller e-posta oss först. I de lokaler kommunen använder under ombyggnationen går det inte att ta emot annat än förbokad besök. 

Kundtjänst flyttar i slutet av september och placeras då på Kraftgatan 8. Dit är du välkommen utan en avtalad tid. Där kan du även i fortsättningen få hjälp genom att lämna in handlingar eller hämta blanketter. Dessutom fungerar växeln och samtliga telefonnummer i kommunen precis som vanligt. 

Brevinkast finns på Kraftgatan 8 samt vid Rådhuset, Stora Torget men inte längre vid Tjädern med anledning av flytten.

Renoveringen görs för att förbättra arbetsklimatet i byggnaden genom en förbättrad ventilation samt förnyade ytskikt, tillgänglighetsförbättringar samt fler mötesplatser och kontor. Detta ger ett mer yt- och kostnadseffektivt kommunhus.

Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen

Finns i centrumgallerian på plan 2. Endast förbokade besök.

Omsorgsförvaltningen

Finns i Tingshuset, vid Sveaparken. Det är Barn- och ungdomsenheten, Försörjningsstöd, Beroende och omsorgsförvaltningens reception som flyttar till Tingshuset. Den del av verksamheten som tidigare varit placerad på Vintergatan finns fortfarande kvar där. 

Ekonomi och upphandlingscenter

Finns på Vita villan, Sturegatan 2. Endast förbokade besök. 

Vart efter fler verksamheter flyttar kommer sidan att uppdateras.

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-09-17