S, C och V fortsätter styra i Hedemora

Kristina_Ola_och_Kennet_beskuren.jpg

Vid en presskonferens idag lämnade Kenneth Andersson (V) och de sittande kommunalråden Ola Gilén (S), Kristina Lundgren (C) beskedet att den politiska styrningen för Hedemora kommer att fortsätta som innan valet. S, C och V fortsätter styra i Hedemora 2018-2022.

De enades i fredags om en fortsättning i samma konstellation och säger att förhandlingarna har gått bra. Det har inte varit några större oenigheter utan de kommer att fortsätta det samarbete som pågått sedan 2012.

Kommunalråden blir de samma som tidigare mandatperiod och med samma arbetsfördelning, Ola Gilén (S) på 100% och Kristina Lundgren (C) på 50%. Vänsterpartiet har inga ordförandeposter men kommer att vara representerade i alla nämnder. 

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-10-15
Skriv ut