Stärka handeln i Hedemora

Asgatan_vinter.jpg

Hedemora kommun och Hedemora Näringsliv AB har gjort en handelsutredning med hjälp av
HUI-research. Syftet med utredningen är att få ett underlag kring frågor som har med handelns utveckling i kommunen att göra. I Hedemora tätort finns två huvudsakliga handelsområden: centrum i anslutning till Åsgatan med omnejd samt Moränget längs riksvägen.

Det finns ett behov av att öka kunskapen om handelsstrukturen i kommunen. Dels för att få vägledning i vad som går att göra för att erbjuda kommuninvånarna bättre handel och service och dels för att kunna behålla en större andel av köpkraften inom kommunen.

Det här är ett sätt att jobba framåt för att behålla och stärka den lokala handeln, hålla staden levande och knyta samman centrumkärnan med de handelsområden som finns.

Läs hela utredningen:

Handelsutredning.jpg

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-01-15
Skriv ut