Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Verksamhet påverkad av brand

brand.JPG

Under natten till onsdagen brann den så kallade Alvar Aalto-ladan i Hedemora ned. Ladan fanns på Callerholmsgatan i centrala Hedemora.

Det innebär att lokalerna för den dagliga verksamheten Ängen/Korpen har mindre skador och inte kan användas just nu. Med anledning av Covid-19 bedrevs ändå ingen verksamhet i lokalerna just nu. Den faktiska påverkan blir därför mycket liten.

Även Överförmyndarkansliet hade sina lokaler i närheten av branden och har drabbats av lättare rök- och vattenskador. Verksamheten utlokaliseras nu till andra av kommunens lokaler.

När verksamheterna kan återgå till sina nuvarande lokaler är ännu inte klart. 

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-04-08